Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tektaş ve alyans takmak

Rüyada tektaş ve alyans takmak

Rüyada tektaş ve alyans takmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çoluk çocuğa karışacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada tektaş ve alyans takmak gördüyseniz:

  • Düzeltilmesi gereken şeyler neyse düzeltip hayatınıza devam etmelisiniz.

Rüyada tektaş ve alyans takmak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalet eder.

Rüyada alyans ve tektaş takmak yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada alyans ve tektaş görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın alyans ve tektaş görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet eder.

Rüyada altın tektaş yüzük takmak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına alamet eder.

Rüyada tektaş yüzük takmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, elinin de bollaşacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada tektaş yüzük taktığını görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada tektaş yüzüğün kırıldığını görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments