Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş yüzük takmak

Rüyada geniş yüzük takmak

Rüyada geniş yüzük takmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada geniş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki, duygusal veya sağlıkla ilgili konuları ciddiye almanız gerekiyor.

Rüyada geniş yüzük takmak işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada geniş bilezik takmak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kafasına göre birini bulacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada geniş alyans takmak hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada geniş yüzük görmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada altın taşlı yüzük takmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük altın yüzük takmak yeni yerler göreceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine inanılır.

Rüyada eski yüzüğünü takmak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, helal kazanç elde edileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments