Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genelkurmay başkanını görmek

Rüyada genelkurmay başkanını görmek

Rüyada genelkurmay başkanını görmek can sıkıntısının sona ereceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, kazancının daha da artacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada genelkurmay başkanını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da meslektaşlarınızla biraya gelerek farklı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada genelkurmay başkanı olduğunu görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada genelkurmay başkanını görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski genelkurmay başkanını görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada genelkurmay başkanıyla konuşmak uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada belediye başkanından iş istemek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir devlet başkanı görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada devlet başkanını hasta görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments