Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanını gördüyseniz:

  • Oynanan bir oyunun ya da devam eden bir işin uygulanmasında net etkiniz olabilir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada büyükşehir görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yeni siparişler alacağına delalettir.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına yorulur.

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada başbakan ve belediye başkanı görmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada belediye başkanına sarılmak dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada belediye başkanıyla evlenmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, işlerinin ters gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments