Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye başkanından iş istemek

Rüyada belediye başkanından iş istemek

Rüyada belediye başkanından iş istemek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, yolunun açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada belediye başkanından iş istemek gördüyseniz:

  • Tutkular ön plana çıkabilir.

Rüyada belediye başkanından iş istemek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkanı olmak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada belediye başkanı ve eşini görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, sağlığının yerinde olacağına, hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada belediye başkan yardımcısını görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına inanılır.

Rüyada belediye başkan adayı olmak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments