Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir devlet başkanı görmek

Rüyada bir devlet başkanı görmek

Rüyada bir devlet başkanı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, hayatının iyileşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir devlet başkanı gördüyseniz:

  • İşlerinizde detaycı olmalı, en ufak ayrıntıyı kaçırmamalısınız.

Rüyada devlet başkanına sarılmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski devlet başkanı görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek çok yıpranacağına, para kazanmaya başlayacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada devlet başkanıyla tokalaşmak uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına delalet eder.

Rüyada devlet başkanıyla sohbet etmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine işarettir.

Rüyada devlet başkanını evinde görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sevgisinin artacağına inanılır.

Rüyada devlet başkanından para almak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Rüyada devlet başkanının karısını görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments