Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanını hasta görmek

Rüyada devlet başkanını hasta görmek

Rüyada devlet başkanını hasta görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını hasta gördüyseniz:

  • Özgüveninizin düşüşü yapabileceklerinizi kısıtlayabilir, tuzaklara kapılmayın.

Rüyada devlet başkanını hasta görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine delalettir.

Rüyada devlet başkanını görmek içine düşen fesada yeniliceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet başkan görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada devlet başkanı görmek aksiliklerin son bulacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada devlet başkanını ölmüş görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanının görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, çıkış yolları bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanı ve eşini görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments