Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genelkurmay başkanı olduğunu görmek

Rüyada genelkurmay başkanı olduğunu görmek

Rüyada genelkurmay başkanı olduğunu görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Rüyada genelkurmay başkanı olduğunu gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız dava iyi olabilir.

Rüyada genelkurmay başkanıyla konuşmak kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına tabir olunur.

Rüyada genelkurmay başkanı olduğunu görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada eski genelkurmay başkanını görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada genelkurmay başkanını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına delalettir.

Rüyada yönetim kurulu başkanı görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük devlet başkanı görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada belediye başkanı seçilmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, dertleşerek moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada kendini belediye başkanı görmek inancını bir kenara atacağına, bunalacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments