Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genelkurmay başkanıyla konuşmak

Rüyada genelkurmay başkanıyla konuşmak

Rüyada genelkurmay başkanıyla konuşmak dost çevrenizin genişleyeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada genelkurmay başkanıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşabilmenize faydası dokunabilecek beklenmedik gelişmeler veya faydalı durumlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada genelkurmay başkanıyla konuşmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine işarettir.

Rüyada genelkurmay başkanını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada genelkurmay başkanı olduğunu görmek dini inançların güçleneceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski genelkurmay başkanını görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına yorulur.

Rüyada devlet başkanıyla konuşmak mesleğinde uzmanlık yapacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak mutluluk gözyaşı dökeceğine, yolunda devam edeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına delalet eder.

Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkan eşi görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments