Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski genelkurmay başkanını görmek

Rüyada eski genelkurmay başkanını görmek

Rüyada eski genelkurmay başkanını görmek zor zamanlar yaşanacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski genelkurmay başkanını gördüyseniz:

  • Kendinizi daha özgür hissedebilir, yeni şeyler keşfedebilir veya ruhsal anlamda büyüme sağlayabilirsiniz.

Rüyada eski genelkurmay başkanını görmek zor bir işe girileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada genelkurmay başkanıyla konuşmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada genelkurmay başkanını görmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, aralarından su sızmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada genelkurmay başkanı olduğunu görmek adını işiyle duyuracağına, güzel günlerin geleceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski devlet başkanı görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski belediye başkanını görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski belediye başkanı görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, hanesine huzurun dolacağına işaret eder.

Rüyada eski devlet başkanını görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments