Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genel müdürü görmek

Rüyada genel müdürü görmek

Rüyada genel müdürü görmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, zor günler geçirileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada genel müdürü gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı güzel bir dille anlatarak ya da cilalı şekilde sunarak daha iyi tanımak istediğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada genel müdüre sarılmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, heveslerinin biteceğine, sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Rüyada eski genel müdürünü görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, ortaklıkların bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, üzücü haberler alacağına inanılır.

Rüyada genel müdürle konuşmak hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına işaret eder.

Rüyada genel müdür olduğunu görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, düşmanından uzak olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada genel müdürün elini öpmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada genel müdürle tartışmak arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments