Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genel müdür olduğunu görmek

Rüyada genel müdür olduğunu görmek

Rüyada genel müdür olduğunu görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine işarettir.

Rüyada genel müdür olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konulara değişik bir perspektiften yaklaşabilirsiniz.

Rüyada genel müdürle konuşmak çok büyük başarılar elde edeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulur.

Rüyada genel müdürle öpüşmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada genel müdür yardımcısı görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yokluk içine gireceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, eksiği kendinde bulacağına inanılır.

Rüyada bankanın genel müdürünü görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına işarettir.

Rüyada genel müdürünü görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada genel müdür olduğunu görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, dua alacağına alamet etmektedir.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak parasının ve malının eksilmeyeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments