Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genel müdürle tartışmak

Rüyada genel müdürle tartışmak

Rüyada genel müdürle tartışmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kişinin her işi severek yapacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, eğer işsizse iş bulacağına inanılır.

Rüyada genel müdürle tartışmak gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlardan en iyi şekilde yararlanabilmek için bir bilene danışabilirsiniz.

Rüyada genel müdürle tartışmak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski genel müdür görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, sevinçli haberler geleceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine tabir olunur.

Rüyada genel müdürü görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulur.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada genel müdürle öpüşmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada genel müdür olduğunu görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına yorulur.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada genel müdürünü görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, adımlarını daha sağlam atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments