Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genel müdürle konuşmak

Rüyada genel müdürle konuşmak

Rüyada genel müdürle konuşmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, geçmişi unutup geleceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada genel müdürle konuşmak gördüyseniz:

  • Sadece sorun, istekleriniz emir telakki edilebilir.

Rüyada genel müdürle konuşmak sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, karşılıksız bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada genel müdür konuşmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski genel müdürünü görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalettir.

Rüyada genel müdürün elini öpmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, diplomalı kimse olacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada genel müdüre sarılmak sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına alamet eder.

Rüyada bankanın genel müdürünü görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada genel müdür görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada genel müdürle öpüşmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments