Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genel müdüre sarılmak

Rüyada genel müdüre sarılmak

Rüyada genel müdüre sarılmak kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine inanılır.

Rüyada genel müdüre sarılmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde özel alan ihtiyacı artabilir veya gizli ilişkiler ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada genel müdüre sarılmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına işarettir.

Rüyada genel müdür olduğunu görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine inanılır.

Rüyada bankanın genel müdürünü görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, yüksek moralli olacağına alamet eder.

Rüyada genel müdürle öpüşmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, lüks şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada genel müdür olmak çeşitli avantajlar elde edileceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret eder.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski genel müdür görmek karasızlık yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada genel müdürle tartışmak faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments