Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski genel müdürünü görmek

Rüyada eski genel müdürünü görmek

Rüyada eski genel müdürünü görmek mutlu olunacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada eski genel müdürünü gördüyseniz:

  • Bazı aksilikler veya rötarlar olsa da kısa bir seyahat olumlu yönde değişikliklere neden olabilir.

Rüyada eski genel müdür görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski genel müdürünü görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hastalıklardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada genel müdür yardımcısı görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, haksızlığa uğranacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına delalet eder.

Rüyada genel müdürle konuşmak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada genel müdürünü görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına yorulur.

Rüyada genel müdürün elini öpmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, büyük problemler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada genel müdürü görmek görgülü ve kültürlü olacağına, önemli bir lider haline geleceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına yorulur.

Rüyada genel müdürle öpüşmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, hak yolunu bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments