Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emniyet genel müdürünü görmek

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, korkularını yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada emniyet genel müdürünü gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan biraz yalnız, biraz gerilimlisiniz.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, maddi açıdan ferahlamaya, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalettir.

Rüyada emniyet müdürü olduğunu görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, gelirinin de garanti altında olacağına tabir olunur.

Rüyada emniyet müdürü olmak yanlışlara düşeceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalettir.

Rüyada il emniyet müdürünü görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada emniyet müdürü görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada emniyet müdürlüğü görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine işarettir.

Rüyada il emniyet müdürü görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine yorulur.

Rüyada emniyet amiri görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments