Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genel müdürle tokalaşmak

Rüyada genel müdürle tokalaşmak

Rüyada genel müdürle tokalaşmak sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, maddi olanaklarının artacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan kaçınılmaması durumunda maddi, duygusal veya fiziksel sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, işlerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada genel müdürle tartışmak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, maddi olanakların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada genel müdür olmak saygınlığının artacağına, şöhret elde edeceğine, hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada banka genel müdürü görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada genel müdürünü görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, işindeki verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski genel müdür görmek hoşluk içinde olacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine inanılır.

Rüyada genel müdürün elini öpmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, kar elde edileceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada genel müdürle konuşmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments