Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genel müdürün elini öpmek

Rüyada genel müdürün elini öpmek

Rüyada genel müdürün elini öpmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Rüyada genel müdürün elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal bir durumun sizi eğlenceden mahrum bırakmasına izin vermeyin.

Rüyada genel müdürün elini öpmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına delalet eder.

Rüyada bankanın genel müdürünü görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, kötü gidişe dur denileceğine yorulur.

Rüyada genel müdür olduğunu görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada genel müdürle konuşmak refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine işaret etmektedir.

Rüyada genel müdür görmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada genel müdürünü görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına alamet eder.

Rüyada genel müdür konuşmak aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, karamsar ve umutsuz olacağına inanılır.

Rüyada genel müdüre sarılmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments