Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genel müdür olmak

Rüyada genel müdür olmak

Rüyada genel müdür olmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada genel müdür olmak gördüyseniz:

  • Yeni işlerinizde, planlarınızda veya düzenlemelerde eski sistemde veya modelle ilerlemeniz sorun yaratabilir.

Rüyada genel müdürle tartışmak işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada genel müdürle yemek yemek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Rüyada genel müdürle öpüşmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada genel müdürü görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genel müdürünü görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada genel müdür olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments