Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genel müdürle yemek yemek

Rüyada genel müdürle yemek yemek

Rüyada genel müdürle yemek yemek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada genel müdürle yemek yemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yakın gelecekte olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada genel müdürle yemek yemek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada genel müdür konuşmak huzur getirecek birinin çıkacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada genel müdüre sarılmak emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada genel müdürün elini öpmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, ağız tadının bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada genel müdürle öpüşmek iş öğreneceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada eski genel müdür görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına rivayet eder.

Rüyada genel müdürü görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada genel müdürle tartışmak şifa ve ilaç bulacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments