Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genel müdürle öpüşmek

Rüyada genel müdürle öpüşmek

Rüyada genel müdürle öpüşmek rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, şansının bahtının açılacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada genel müdürle öpüşmek gördüyseniz:

  • Değerli bir katılımcı fırsat olarak değerlendirilebilecek bir iş birliğine katkıda bulunabilir.

Rüyada genel müdürle tartışmak daha fazla para kazanacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine inanılır.

Rüyada genel müdür yardımcısı görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada eski genel müdür görmek huzura kavuşacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada genel müdürle öpüşmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada genel müdür görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, muradınıza ereceğinize delalet etmektedir.

Rüyada genel müdür konuşmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, kederden ve stresten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada banka genel müdürü görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments