Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genel müdürünü görmek

Rüyada genel müdürünü görmek

Rüyada genel müdürünü görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada genel müdürünü gördüyseniz:

  • Yeni kazanç elde etmenize yardım edecek yollar bulmanı gerekebilir.

Rüyada genel müdürle öpüşmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet eder.

Rüyada genel müdürle tartışmak gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına delalettir.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına delalet eder.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak işinde zarar edeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kurtuluşa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bankanın genel müdürünü görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski genel müdür görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine tabir olunur.

Rüyada genel müdür olduğunu görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada genel müdürünü görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments