Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek hayatın kolaylaşacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, zor durumlarda kalacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, ticaret ehli olacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine işarettir.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Hemen karar vermemekte haklısınız.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına rivayet eder.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına inanılır.

Rüyada genç bir kızı öpmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kızın dudağından öpmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızı dudaktan öpmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızı dudağından öpmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, bunun için sabırsızlanacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments