Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın dudağından öpmek

Rüyada kızın dudağından öpmek

Rüyada kızın dudağından öpmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet eder.

Rüyada kızın dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol altında tutabilirseniz bazı tartışmalardan kaçınmanız mümkün olabilir.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada kızı dudaktan öpmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, kararlarına saygı duyulacağına alamet eder.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek hoş muhabbette olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işarettir.

Rüyada kızı dudağından öpmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments