Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı dudaktan öpmek

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun üzerine gitmek isteyebilirsiniz.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine işarettir.

Rüyada kızı dudaktan öpmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek iyi geçim halinde kalacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek refah düzeyinin yükseleceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kızı dudağından öpmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret eder.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek işlerinde bereket olacağına, umutlarının söneceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments