Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı dudaktan öpmek

Rüyada kızı dudaktan öpmek

Rüyada kızı dudaktan öpmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kötü duygularını yeneceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, borçlarını ödeyeceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızı dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı daha istikrarlı ya da uzun vadede daha güvenilir hale getirebilecek beklenmedik değişiklikler yaşanabilir.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, iftiraya uğrayacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kızı dudaktan öpmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada kızı dudağından öpmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, rahat bir işe girileceğine, bol nimete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments