Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç bir kızı öpmek

Rüyada genç bir kızı öpmek

Rüyada genç bir kızı öpmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, iyileşeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada genç bir kızı öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız veya bilgisiz olmak ya da yanlış bilgilendirilmek sorun yaratabilir.

Rüyada genc kızı öpmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Rüyada genç bir kızı öpmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine yorulur.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada genç birini öpmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına alamet etmektedir.

Rüyada genç bir kadını öpmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine delalettir.

Rüyada genç erkek öpmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, ömrün uzun olmasına yorulmaktadır.

Rüyada genç kadını öpmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalet eder.

Rüyada genç delikanlı öpmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments