Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi kızı dudağından öpmek

Rüyada bi kızı dudağından öpmek

Rüyada bi kızı dudağından öpmek kendisini çaresiz hissedeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, yani babasına benzeyeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Yardım teklifleriniz takdirle karşılanıyor.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek ailesini utandırmayacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına yorulur.

Rüyada kızı dudağından öpmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına delalettir.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kızın dudağından öpmek maddi zararın büyük olacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızı dudaktan öpmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments