Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı dudağından öpmek

Rüyada kızı dudağından öpmek

Rüyada kızı dudağından öpmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet eder.

Rüyada kızı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Mucize beklemek yerine mevcut kaynaklarınızla hareket etmelisiniz.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine işarettir.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments