Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, kazancının epey düşeceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser davranmamaya dikkat edin.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, heveslerinin biteceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek hayırlı bir işe adım atılacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine delalet eder.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, şükrederek yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada kızın dudağından öpmek öz güven kazanacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızı dudağından öpmek rahat şekilde geçineceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments