Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemilerin battığını görmek

Rüyada gemilerin battığını görmek

Rüyada gemilerin battığını görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, başarıyla geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemilerin battığını gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bölümlerini yeniden şekillendirmeniz gerekebilir.

Rüyada gemilerin battığını görmek kavgaların büyüyeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bindiği geminin battığını görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada denizde gemi battığını görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, onlara galip geleceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada batan gemi görmek isteklerini yerine getireceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulur.

Rüyada batan gemiden kurtulmak umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada denizde batan gemi görmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına inanılır.

Rüyada batan gemiyi kurtarmak ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada batan bir gemi görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, insanların afiyet bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments