Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batan bir gemi görmek

Rüyada batan bir gemi görmek

Rüyada batan bir gemi görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada batan bir gemi gördüyseniz:

  • Değer yargınız size ait olduğu gibi kimse tarafından da yönlendirilemez.Bu yüzden çevrenizde meydana gelen olayları abartmamalısınız.

Rüyada batan gemi görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada bindiği geminin battığını görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada batan gemiden insan kurtarmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemide battığını görmek çok yıpranacağına, borçlanılacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalettir.

Rüyada batan gemide olmak işlerinin düzeleceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada denizde gemi batması görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, rahat edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına yorulur.

Rüyada gemilerin battığını görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına tabir olunur.

Rüyada bir geminin battığını görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, rütbesinin yükseleceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments