Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bindiği geminin battığını görmek

Rüyada bindiği geminin battığını görmek

Rüyada bindiği geminin battığını görmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, rahat geçinerek yaşayacağına işarettir.

Rüyada bindiği geminin battığını gördüyseniz:

  • Her ne kadar haklı olan sizseniz de, çözümü daha sonraya bırakmalısınız.

Rüyada bindiği geminin battığını görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının gemiye bindiğini görmek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemiye bindiğini görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, insanlara iş öğreteceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada birinin gemiye bindiğini görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına alamet eder.

Rüyada gemi bindiğini görmek saygınlık kazanacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada batan gemiler görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemilerin battığını görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada batmış gemi görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, ele geçen kazancın artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments