Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batan gemi görmek

Rüyada batan gemi görmek

Rüyada batan gemi görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, zenginliğe sahip olacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada batan gemi gördüyseniz:

  • Değişimden hoşlanmıyor ya da değişikliğe karşı çıkıyor olabilirsiniz.

Rüyada batan gemi görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada denizde geminin battığını görmek hasret giderileceğine, parasının ve malının çoğalacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına alamet eder.

Rüyada denizde batan gemi görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada batan bir gemi görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, küs arkadaşların barışacağına rivayet eder.

Rüyada gemide battığını görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, maddi anlamda zayıflayacağına alamet etmektedir.

Rüyada batmış gemi görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada bir geminin battığını görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, işlerinin bollaşacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada batan gemiler görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments