Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batan gemiden kurtulmak

Rüyada batan gemiden kurtulmak

Rüyada batan gemiden kurtulmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, neşeleneceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada batan gemiden kurtulmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar özel yaşamınızı renklendirebilir.

Rüyada batan gemiden kurtulmak hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada batan gemiden insan kurtarmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Rüyada denizde batmış gemi görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, neşesini kaçıracağına, çok iyi mevkilere geleceğine tabir olunur.

Rüyada batmış gemi görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına yorulur.

Rüyada denizde batan gemi görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada batan gemide olmak kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, günahlarının affedileceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir geminin battığını görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, iftiraya maruz kalınacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments