Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde gemi battığını görmek

Rüyada denizde gemi battığını görmek

Rüyada denizde gemi battığını görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada denizde gemi battığını gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda gergin durumlar oluşabilir veya işler iyice karmaşaya dönüşebilir.

Rüyada denizde batmış gemi görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, kendisini korumaya alacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada denizde gemi battığını görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada denizde geminin battığını görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Rüyada denizde batan gemi görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye yorulur.

Rüyada denizde gemi batması görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada batan gemiden kurtulmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, saadetinin yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada batan gemiler görmek mali gücünü yitireceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına alamet eder.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, büyük işlere imza atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments