Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batan gemiyi kurtarmak

Rüyada batan gemiyi kurtarmak

Rüyada batan gemiyi kurtarmak borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, unvan sahibi olacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada batan gemiyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada batan gemiden insan kurtarmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada batan gemiyi kurtarmak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamura batan birini kurtarmak her zaman neşeli olacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına delalettir.

Rüyada batan bir gemi görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada batan gemiden kurtulmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine inanılır.

Rüyada batan gemiler görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada bindiği geminin battığını görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments