Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde batan gemi görmek

Rüyada denizde batan gemi görmek

Rüyada denizde batan gemi görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada denizde batan gemi gördüyseniz:

  • Bilinmeyeni araştırabilirsiniz.

Rüyada denizde batmış gemi görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalettir.

Rüyada denizde geminin battığını görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine delalettir.

Rüyada denizde gemi battığını görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde batan gemi görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada denizde gemi batması görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına alamet eder.

Rüyada batan gemiden insan kurtarmak sevinç gözyaşları döküleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, dertlerine derman bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada batan gemiyi kurtarmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bindiği geminin battığını görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, yaşama hevesinden olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments