Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiden suya düşmek

Rüyada gemiden suya düşmek

Rüyada gemiden suya düşmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, yeni bir eve sahip olacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, kısmetin bollaşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada gemiden suya düşmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada gemiden suya düşmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada gemiden düşmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada gemiden karaya düşmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya rivayet etmektedir.

Rüyada gemiden denize düşmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada gemi ve su görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, her gün daha fazla dolacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada su alan gemi görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına işaret eder.

Rüyada gemiyi suya indirmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada gemi su görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments