Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi su görmek

Rüyada gemi su görmek

Rüyada gemi su görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemi su gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığına uğramamak için bazı şeyleri farz ederek hareket etmemenizde fayda var.

Rüyada gemiden suya atlamak dini duygularının ve inancının güçleneceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına işaret eder.

Rüyada geminin su aldığını görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine işaret eder.

Rüyada gemi ve su görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su üzerinde gemi görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada su alan gemi görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada gemiyi suya indirmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gemiden suya düşmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemi su görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments