Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiden denize düşmek

Rüyada gemiden denize düşmek

Rüyada gemiden denize düşmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine tabir olunur.

Rüyada gemiden denize düşmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili olumlu değişiklikler var.

Rüyada gemiden denize düşmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine delalettir.

Rüyada gemiden suya düşmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemiden karaya düşmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada gemiden düşmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin üzerinde gemi görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, zarara gireceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde gemiler görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına işarettir.

Rüyada deniz üstünde gemi görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada gemiyi denize indirmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments