Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su alan gemi görmek

Rüyada su alan gemi görmek

Rüyada su alan gemi görmek ilişkilerin noktalanacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, zor durumda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada su alan gemi gördüyseniz:

  • Uzun zamandır askıda kalmış konular veya çelişkili durumlar ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Rüyada su alan gemi görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada yeşil alan ve su görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine işarettir.

Rüyada abdest alan birine su dökmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada abdest alana su dökmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada su alan tekne görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, işlerin rayından çıkacağına, büyük savaşların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada su üzerinde gemi görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada gemiden suya atlamak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine alamet eder.

Rüyada gemiyi suya indirmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments