Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi ve su görmek

Rüyada gemi ve su görmek

Rüyada gemi ve su görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına rivayet eder.

Rüyada gemi ve su gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlarınız olabilir.

Rüyada su alan gemi görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada su üzerinde gemi görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine delalet eder.

Rüyada gemiden suya atlamak kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada geminin su aldığını görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada gemiyi suya indirmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, zenginleşeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine delalet eder.

Rüyada gemi ve su görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gemiden suya düşmek hasretin biteceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına işarettir.

Rüyada gemi su görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments