Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyi suya indirmek

Rüyada gemiyi suya indirmek

Rüyada gemiyi suya indirmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemiyi suya indirmek gördüyseniz:

  • Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir.

Rüyada gemiyi suya indirmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada gemiyi denize indirmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada gemiden indiğini görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçağın suya indiğini görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada gemiden suya düşmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, zaman bulmakta zorlanacağına inanılır.

Rüyada geminin su aldığını görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına alamet eder.

Rüyada gemiden suya atlamak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işarettir.

Rüyada gemi ve su görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments