Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiden düşmek

Rüyada gemiden düşmek

Rüyada gemiden düşmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, insanlara öncülük edeceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiden düşmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz tartışabilir, kavga edebilir, bir erkek arkadaşınızla darılabilir ya da sakarlıklar yapabilirsiniz.

Rüyada gemiden karaya düşmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiden suya düşmek varolan sorunlarının sona ereceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiden denize düşmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize alamet etmektedir.

Rüyada gemiden düşmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayalet gemi görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına delalet eder.

Rüyada gemiyle uçmak yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fırtınalı denizde gemi görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada devrilen gemi görmek ele geçen paranın daha da artacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments