Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiden karaya düşmek

Rüyada gemiden karaya düşmek

Rüyada gemiden karaya düşmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada gemiden karaya düşmek gördüyseniz:

  • Çok fazla direnişle karşılaşmayacağınız yolları seçmenizde fayda var.

Rüyada gemiden karaya düşmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada karaya vurmuş gemi görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada geminin karaya çıktığını görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, huzurunu yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada gemiden karaya çıkmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına alamet eder.

Rüyada gemiden karaya atlamak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemiyle karaya çıkmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, mutlu olunacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments