Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiden atladığını görmek

Rüyada gemiden atladığını görmek

Rüyada gemiden atladığını görmek rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına inanılır.

Rüyada gemiden atladığını gördüyseniz:

  • Sorumluluk yükleme niyetinde olan negatif kişilerden uzak durun.

Rüyada gemiden atlamak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiden denize atlamak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine alamet eder.

Rüyada gemiden atladığını görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada gemiden karaya atlamak birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gemiden suya atlamak dertlerin günden güne daha da artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuya atlamak elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, elinin kolunun bağlanacağına, yoğun duygular yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tekneden atlamak birlikte çeşitli işlere girileceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten atlamaktan vazgeçmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments