Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten atlamaktan vazgeçmek

Rüyada yüksekten atlamaktan vazgeçmek

Rüyada yüksekten atlamaktan vazgeçmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, ancak yılmayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine inanılır.

Rüyada yüksekten atlamaktan vazgeçmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili mevcut problemlerden kaçmaya çalışmanız olayları alevlendirebilir.

Rüyada yüksekten atlamaktan vazgeçmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, keyifli olacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına delalettir.

Rüyada atlamaktan vazgeçmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işaret eder.

Rüyada saçını kestirmekten vazgeçmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada evlenmekten vazgeçmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada evlenirken vazgeçmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine inanılır.

Rüyada evlenmek vazgeçmek duygularının karşılığını alamayacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmekten vazgeçmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, fedakârlıklar yapacağına, kendini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişandan vazgeçmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments