Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiden atlamak

Rüyada gemiden atlamak

Rüyada gemiden atlamak bolluk içinde yaşayacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, para biriktirebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemiden atlamak gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada gemiden karaya atlamak mevki edineceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada gemiden atlamak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiden suya atlamak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, şen kahkahalar atacağına rivayet eder.

Rüyada gemiden denize atlamak eline güzel fırsatların geçeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine inanılır.

Rüyada gemiden atladığını görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, üzüntülerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada demirlerden atlamak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar üzerinden atlamak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu suya atlamak çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments